Проект за подобрување на општинските услуги – МСИП

Република Македонија Проект за подобрување на општинските услуги – МСИП ИПА инвестициски грантови                                                             MSIP-IPA-NCB-030-17 Овој Повик за Понуди ја следи Општата објава за набавки за овој Проект објавена во...

Проект за подобрување на општинските услуги – МСИП – Енерегетска ефикасност со реновирање и адаптација на општинската зграда

Република Македонија Проект за подобрување на општинските услуги – МСИП ИПА инвестициски грантови                     MSIP-IPA-NCB-030-17 1.     Овој Повик за Понуди ја следи Општата објава за набавки за овој Проект објавена во изданието на UN Development...

ПРОЕКТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИТЕ УСЛУГИ (MSIP) – Набавка на возило за зимско одржување на улици – трактор со кабина и дополнителна опрема

Повик за поднесување на понуди (ППП) РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ПРОЕКТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИТЕ УСЛУГИ (MSIP)   MSIP-IPA-NCB-031-16 Овој Повик за поднесување на понуди ја следи општата објава за набавки за овој проект објавена во изданието на UN Development Business со...
Зелениково доби електронски катастар “е-кат шалтер”

Зелениково доби електронски катастар “е-кат шалтер”

Агенцијата за катастар на недвижности од саботата 16.03.2013  ја воведе новата услуга “е-кат шалтер” во Општина Зелениково. Општина Зелениково е втората општина во Република Македонија што ја воведе новата услуга со која граѓаните на општинскиот шалтер можат да...